Ireland

Tappra besökare ni är! Det kan låta som en kliché, men jag lever livet och har knappt tid över för att ens läsa de bloggar jag följer. Jag trivs jättebra här på Irland! Väntar på bakslaget som verkar komma varje gång när något är för bra för att vara sant. Fram tills dess njuter jag.
 
Kanske beror det på att jag lever ungefär samma studentliv här som hemma i Sverige - bor i studentlägenhet, hänger mycket på uni och med mina nya vänner. Det jag saknar är såklart min familj och mina vänner, samt knäckebröd. Jag börjar till och med vänja mig med att inte kunna köpa större yoghurt-förpackningar än portionsvis. Nu hör hur hemskt det är för mig?
 
 
Nytt land, nya rutiner. Som att med jämna mellanrum baka cupcakes med mina fina flatmates och promenera 25 minuter till uni varje dag när det inte regnar. Att disponera tiden för att klara av studierna för alla fem kurser. Måste berätta mer om dem någon annan gång! Det är frustrerande att inte kunna uttrycka mig lika bra på engelska som jag kan på svenska, men jag är här för att lära mig. Utöver det tycker jag att det går hyfsat bra med studierna :)
 
En annan ny vana är att gå på möten med Tea Appreciation Society under varje onsdagskväll. Vi sitter då och dricker te och pratar helt enkelt. Väldigt laid back, men varje möte har något slags tema och är himlans trevligt! I veckan så ska vi tillsammans Manga Society ha en kinesisk te-ceremoni, och om två veckor ska vi ut på en utflykt och besöka ett nyöppnat café/second hand-butik som säljer en massa te såklart. Hur bra är inte det?? I'm home!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0