Något alldeles extra

Två koffertar som stod utanför på gatan, pompoms som hängde i skylfönstret - i helgen besökte jag tillsammans med älskling Vintagefabriken för första gången!
 
Vintagefabriken är en shop särskilt inriktad på gamla och fina ting, och drivs gemensamt av de tre eminenta bloggerskorna Emma Sundh, Louise Lemming och Linda Hansson. Vid sidan om shopen anordnar de också bland annat kuser och fester; allt med ett vintagetema.
 
Butiken var mindre än vad jag förväntade mig, men alla kläder, porslinet och flera gammla nummer av min favorit-tidning Damernas värld från 50-talet... Oh! Jag vet inte om det var ett bra eller ett dumt beslut av mig att åka dit bara ett par dagar innan CSN, då månadens sista slantar (tyvärr) var ägnade åt andra förnödenheter än en vintageklänning. En sak fick däremot följa med hem, nämligen ett par strumpbyxor av märket Swedish Stockings gjorda av återvunnen, ekologisk nylon. Vintagefabriken kan definitivt förvänta sig fler besök av mig i framtiden - och då med mer pengar i plånboken!
 

Kommentarer
Postat av: Emelie

Sådan spännande butik! Jag har själv aldrig varit där, eller hört talas om det...

Åh, tack för din finfina kommentar, förresten! Då är ju du minst lika tuff som åker iväg i utlandsstudier! Vad är det för land? Och vilka studier? Berätta mer!
Och du har ju helt rätt. Viljan är allt!

Svar: Den är jätteliten och ligger i Midsommarkransen ;)
Jag ska till Irland! Eller, det är 97 procent säkert att jag ska till Irland. När jag fick reda på att jag hade blivit nominerad av LiU för platsen på det utländska universitet blev jag först jätteglad, men sen föll jag ner på botten när kursutbytet ändrades och över hälften av kurserna jag hade tänkt läsa där hade plockats bort... Men jag gick på möte idag för att försöka lösa detta, och det ser ljust ut så snart kanske jag berättar om allt här på bloggen ^^ Jag ska då läsa politik i en termin på Irland, som inkluderas i min utbildning Samhälls och kulturanalys
None None

2014-03-27 @ 13:23:50
URL: http://sockerskrin.blogspot.se
Postat av: Emelie

Oj, vad spännande! GRATTIS! Men, Irland i sig är ju en sådan erfarenhet - kanske är värt det trots att inte alla kurser får vara med? Låter spektakulärt faktiskt...

(Ps. Tyvärr ser jag inte när du svarar direkt i fältet, om du orkar kanske du kan svara i mitt krypin?)

2014-03-29 @ 07:25:00
URL: http://sockerskrin.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0