Music is love in search of a word

I lördags åkte jag till Berwaldhallen för att lyssna när syster hade konsert! Hon är nämligen med i en ungdomsorkester på Stockholms kulturskola, och tillsammans med Sverges Radio Synfoniorkester hade de öppet hus i helgen.
 
 
De musikaliska generna i vår familj hoppade helt över mig men hamnade dubbelt i min syster - hon är jätteduktig på att spela tvärflöjt! Så pass bra att hon själv fick inleda ett musikstycke, ta emot en egen applåd och beröm från alla olika håll och kanter. När om inte är det okej att skryta på sociala medier om min syster vid ett sådant tillfälle? ;)
 

Kommentarer
Postat av: Linda liljeblad

Hej! Hamnade på din blogg när jag sökte på kultur o samhällsanalys programmet i Norrköping. Hur blev det? Läser du det? Vad tycker du? Har det motsvarat dina förväntningar! Skulle bli jätteglad för ett litet svar då jag funderar på det själv:) Med vänlig hälsning, Linda

Svar: Hej! Och oj, vad spännande att min blogg kommer upp om man söker på Samhälls och kulturanalys! Ja, jag går mitt andra år på SKA som vi brukar kalla programmet. Jag trivs bra på både LiU Campus Norrköping och med studierna :) Samhälls och kulturanalys är en väldigt bred utbildning, och uttrycket "du gör det till vad du vill att det ska bli till" passar väldigt bra in, eftersom vi inte får någon yrkestitel efter examen. Jag visste inte exakt i början vad jag vill arbeta med i framtiden när jag började på SKA, men börjar nu inse nu att det är något inom utvärdering/samordning/planering inom offentlig verksamhet som lockar. Min tanke är att spetsa mig med att läsa master, eventuellt på ett annat universitet beroende på vad jag bestämmer mig för. Jag läser även en extrakurs på LiU, eftersom jag upplevde att utbildningen var lite för "lätt" för mig under förstå året. Nu har jag istället massor att göra! Men, som sagt, jag trivs bra på SKA och tycker att det är en väldigt bra grund för mig att stå på inför framtiden eftersom den ger mig redskap att tolka samhället. SKA-studenter sägs dessutom bli bra på att göra utredningar efteråt! Hoppas att detta är tillräckligt med svar till dig, annars är det bara att fråga på! Jag tycker bara att det är roligt att svara på frågor :) Jag kan också passa på och tipsa om "skugga en student på LiU", eftersom jag är den person som tar hand om de som är intresserade av att veta mer om SKA ;)
None None

2014-03-18 @ 21:34:45
Postat av: Elli

Häftigt! Mäktigt med Berwaldhallen också :)

Svar: Är så himla stolt över Sis att hon får spela där!
None None

2014-03-19 @ 10:28:58
Postat av: Linda Liljeblad

Hej igen ! Tack så jättemycket för du tog dig tid o svara:) Gud jag har massa funderingar. Ska absolut skugga en student. Ska försöka styra upp det i veckan. Har sparat din blogg här nu så du kommer säkert höra från mig igen! Mvh

2014-03-19 @ 17:37:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0