21 Mars 2014

Hej!
 
Jag ska allderles strax börja gå till resecentrum för att ta tåget till Stockholm och tillbringa helgen med älskling, härligt! Jag tar däremot inte riktigt helg ännu och boken Global Shift - Mapping the Changing Contours of the World Economy får följa med som reselektyr, för nästa vecka har jag salstenta för geografin. Jag tar med mig den boken lite motvilligt, om jag måste studera vill jag helst fortsätta på min vetenskapliga essä om problematiken med "etniska ryssar" i de forna Sovjetstaterna, med särsklit fokus på Ukraina och Lettland som jag skriver för SKA just nu, ett aktuellt och spännande ämne tycker jag! Så himla dumt att etnicitet ska blandas in när allt egentligen handlar om geopolitik... Eller nationalism. Blä.
 
Ja, som ni märker snurrar studier på högvarv just nu i huvudet för mig, men det kommer nog älskling ändra på. Trevlig helg på er så hörs vi!
 

Kommentarer
Postat av: Elli

Hm, är det ett dåligt tecken att jag kommer ägna denna kommentar att berömma din tröja? Är den ny? Väldigt fin, du passar i färgen också. Fan, håller jag av alla människor på att bli ytlig? Får kompensera med att skriva att din essä låter jättespännande, verkligen. Finns det någon chans att jag kan få läsa den sen? Är superintresserad av nationalism och grejer, att ämnet Ukraina och andra öststater är högaktuellt just nu gör ju saken ännu mer spännande.

Svar: Nejdå, det är bara roligt att för en gångs skull få en komplimang om utseendet! Tack! ^^ Tröjan har jag fått i andra hand när en garderob rensades. Själv tycker jag att jag inte passar i djupa u-ringningar pga lång hals men den här toppen passar jättebra till en pennkjol för då känner jag mig lite som Joan Harris i Mad Men! (Du kan googla henne.) Visst kan jag skicka essän till den mejl när den är färdig. Men du får komma ihåg att det inte är någon avhandling utan bara en kursuppgift ;)
None None

2014-03-24 @ 11:00:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0