2 Mars 2014

Efter en minst sagt händelserik vecka ska det nu bli skönt att ta det lugnt och titta på andra avsnittet av serien Breathless som går att hitta på svtplay. Varje avsnitt ligger bara uppe en vecka efter tv-sänding, så skynda er och se innan den försvinner! Samtidigt håller jag mig uppdaterad av vad som sker i Ukraina, otroligt läskigt eller vad säger ni??
 

Kommentarer
Postat av: Elli

Alltid Ryssland som beter sig som en omogen tonåring genom att alltid hålla på att "visa musklerna". Men verkligen fascinerande med kulturskillnaderna mellan Ryssland/Europa och hur det avspeglas i Ukraina. Hela problemet är ju egentligen att Ukraina är ett mycket ungt land som till stor del består av "ryska" områden. Och liksom hallå Ukraina, fattade ni inte att ryssarna skulle bli sura när ni ville ta bort ryska som officiellt språk?

Svar: Jag vågar mig inte på att skriva en stor analys i svarsfältet, men detta bekräftar ju nästan alla fördomar om Ryssland/Putin som finns... Suck. Kan de inte bara hantera sina egna problem i landet istället och låta de gamla öststaterna vara?
None None

2014-03-03 @ 12:09:05
Postat av: Elli

Du har rätt, det är helt säkert mer komplicerat än så. Men varför förstärka de fördomar som finns om Ryssland om inte för att visa sig starka? Blir så irriterad över att de orkar hålla på sådär istället för att hjälpa sitt eget folk istället...

2014-03-05 @ 14:54:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0