V. 4

Hej!
 
Som ni säkert har märkt har jag fullt upp med flera saker och göra, då pioriteras bloggen bort tyvärr! Jag tycker annars att det är jätteroligt att läsa bloggar (ni vill verkligen inte se min vanliga lista på alla jag dagligen läser) och försöka knåpa ihop några inlägg själv. Därför har jag nu skrivit en lisa på to do-things för vecka fyra, inspirerad av Elsa Billgren! (Jepp - en av de bloggar jag dagligen följer.)
 
¤ Min vecka började imorse med att åka till Linköping och styrkekrama en vän som börjar sin läkar-utbildning idag, är så himla stolt och glad för henne!
 
¤ Mellan klockan 13-15 hade jag själv start för termin fyra för min utbildning, Samhälls och kulturanalys! Helt galet att jag redan har studerat halva min kandidat.
 
¤ Imorgon kick-startar jag också fortsättningskursen för geografin med en föreläsning! Tycker att höstens extra-kurs var allt för rolig och intressant för att sluta med det.
 
¤ Dricka te hemma hos en vän.
 
¤ Under torsdag eftermiddag åker jag till Nyköping för att samla in material till min B-uppsatts...
 
¤ ... För att senare under kvällen festa på Trappan!
 
¤ I helgen åker jag dessutom med min familj upp till Jämtland för att åka skidor, oh det ska verkligen bli jätteroligt! Har verkligen sett fram emot det sedan stugan bokades i höstas.
 
Vad ska ni hitta på under veckan? :)

Kommentarer
Postat av: Elli

Veem är det som börjar läkare? N? Superkul! Jag sitter på första föreläsningen i Straffrätt (verkar helt awesome!) och knappar på min nya dator. Känner mig som ett proffs, efter förra terminens galna hets så klarar jag allt!

Svar: Du har helt rätt om vem det är ;) Haha,jag misstänker att tentan gick bra? Kram!
None None

2014-01-20 @ 17:17:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0