Två julklappar från förra året

Kom på att jag inte ännu har tackat er om tipset att det faktiskt går bra att köpa parfym via posten! Jag berättade det för mamma, och se vad som låg under julgranen ^^ Tack! Själv tänker jag på fina, klassiska klänningar av doften från Guy Laroches parfym Fidji, men för att ni ska kunna få en uppfattning om den googlade jag efter beskrivning:
 
Fidji Perfume by Guy Laroche, Launched by the design house of guy laroche in 1966, fidji is classified as a refreshing, flowery fragrance . This feminine scent possesses a blend of hyacinth, lemon, bergamot, carnation, jasmine, and rose. It is recommended for office wear.

Passar bra att ha på sig på jobbet? Haha! Med andra ord är den diskret och det tycker jag om. Nu har jag i alla fall favoritparfymen hemma som kan användas ett bra tag framöver!
 
 
I julklapp fick jag också den överdrivet dyra men mycket fina brickan med mönstret från Plattan i Stockohlm! Är löjligt förtjust över att just fått en bricka i julklapp, men så kan det få vara ibland. Kommer också att användas mycket framöver!

Kommentarer
Postat av: Elli

Haha, parfymer beskrivs ALLTID som feminina (eller maskulina). Snacka om bullshit. Hoppas din doftar gott i alla fall.

Svar: Det gör den! Så nöjd ^^
None None

2014-01-17 @ 00:26:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0