12 januari 2014

Varje vardag blir till helg och varje helg är som en vardag. Nästan. Välkommen till studentlivet, då gränserna vad man får göra vilken dag suddas ut!
 
Igår - lördag - satt jag hela dagen på Campus och skrev på min hemtenta för geografin. Jag tycker att det är skönt att sätta mig i biblioteket eller någonstanns på Campus för att studera, hemma är det ofta många andra saker som påkallar min uppmärksamhet men där får jag ofta ro för att koncentrera mig på det som måste göras.
 
Hemtentan handlar om att jag ska välja tre regioner utifrån en indelning en bok har gjort och jämföra dem med varandra. Jag har valt Norden som utgångspunkt (Sverige är tydligen inte tillräckligt viktig för att vara en egen region enligt de amerikanska geograferna som har skrivit boken) och jämför hur det är hos oss med Brasilien och Nya Zeeland. Sistnämnda är ganska rolig att fördjupa mig i, eftersom jag har en cool vän som just nu reser och jobbar där på olika jordbruk!
 
Efter flera timmars läsande, funderande och skrivande avslutades dagen med att gå på bio med en vän och se på filmen The Wolf of Wall Street. En helknäpp film! Men kvällen var trevlig :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0