"I'm not busy, I just have a lot of things to do"

Hej!
 
Från att skriva på B-uppsats till att gå på evenemanget iDay i Linköping, rita karta, gå på möte, jobba på Trappan under lördagsnatten, bestämma ämne för min andra B-uppsats och ha seminarium. Ungefär så har mitt liv sett ut under den senaste tiden. Är i snart desperat behov av en lugn kväll med vän för att varva ner lite och reflektera... Men, den kvällen får vänta. För just nu är det skiftesvecka här på LiU Campus Norrköping!
 
För första gången sen ett halvår sedan springer jag omkring på Campus igen med min overall, blå skjorta och orange fluga runt halsen. Sist jag använde dem var under Nolle-P, men nu ska ansvaret skiftas över till några andra som anordnar den motagningen i höst! Helt plötsligt känner jag mig gammal... Nostagiska minnen kommer tillbaka, vilka hektiska men också roliga dagar vi hade förra året! Fadderiet SKAnsen i mitt hjärta ♥
 
Skiftesveckan innebär att vi anordnar en massa aktiviteter och fester för de som ska skiftas in till att bli fadderister och festerister tills nästa terminår. De har också fått en massa konstiga uppdrag att utföra - precis som vi fick göra förra året. Ikväll under Valborg ska vi ha en stor Mitt-i-veckan-fest på Trappan, roligt!
 
Så ta det försiktigt ikväll ni som läser, ha kul och så hörs vi senare!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0