"I'm not busy, I just have a lot of things to do"

Hej!
 
Från att skriva på B-uppsats till att gå på evenemanget iDay i Linköping, rita karta, gå på möte, jobba på Trappan under lördagsnatten, bestämma ämne för min andra B-uppsats och ha seminarium. Ungefär så har mitt liv sett ut under den senaste tiden. Är i snart desperat behov av en lugn kväll med vän för att varva ner lite och reflektera... Men, den kvällen får vänta. För just nu är det skiftesvecka här på LiU Campus Norrköping!
 
För första gången sen ett halvår sedan springer jag omkring på Campus igen med min overall, blå skjorta och orange fluga runt halsen. Sist jag använde dem var under Nolle-P, men nu ska ansvaret skiftas över till några andra som anordnar den motagningen i höst! Helt plötsligt känner jag mig gammal... Nostagiska minnen kommer tillbaka, vilka hektiska men också roliga dagar vi hade förra året! Fadderiet SKAnsen i mitt hjärta ♥
 
Skiftesveckan innebär att vi anordnar en massa aktiviteter och fester för de som ska skiftas in till att bli fadderister och festerister tills nästa terminår. De har också fått en massa konstiga uppdrag att utföra - precis som vi fick göra förra året. Ikväll under Valborg ska vi ha en stor Mitt-i-veckan-fest på Trappan, roligt!
 
Så ta det försiktigt ikväll ni som läser, ha kul och så hörs vi senare!
 

Mitt liv som sång: aldrig kan hon vara nöjd

Nu är jag hemma igen efter en minst sagt intensiv men trevlig påskhelg hemma i byn. Tre påskmiddagar och ett bröllop hann jag gå på. Puh!
 
Ungefär så ser också resten av mitt liv ut just nu: en massa saker som ska göras hela tiden. Och jag som klagade förra året på att våren var för lugn... Men då gäller det att pioritera och fokusera, nummer ett för mig just nu att skriva färdigt B-uppsatsen som jag aldrig slutar tjata om.
 
 
Bildförklarning: Till helgens bröllop hade jag på mig mina nya strumpbyxor från Swedish Stockings för första gången. Kombinationen strumpbyxor med sömn och Dr. Martens är helt klart en ny favorit som ni säkert kommer få se mer av på mig i framtiden!
 

18 April 2014

Hej!
 
Eftersom jag är hemma i byn nu under påskhelgen tycker jag att det är ett ypperligt tillfälle att pröva att för första gången blogga från min nya telefon! Min förra var den första modellen av Samsung galaxy S, som prisades när den kom ut på marknaden för ca 2,5 år sedan. Men tekniken idag blir snabbt gammal... Den funkade det inte att blogga ifrån. Men nu, med modellen S4, verkar det funka. Eller? Ser det jätteknäppt ut...?
 
En annan sak som inte funkade i min gamla mobil: appen VSCO cam. Den kan jag däremot använda nu, och den första instagram-bilden som togs med min nya mobil redigerades såklart med den:
 
 
Aja, det är en hel del meningslöst svammel från min sida just nu, mest för att visa att bloggen lever fortfarande. Jag koncentrerar annars mycket av min tid och energi för att skriva en kickass awesome B-uppsats för SKA!
 
Glad påsk på er nu, så hörs vi lite senare!

“It’s over when I say it’s over. I’m not finished yet.” – Don Draper

Idag - den 13 April 2014 - börjar den sjunde och sista säsongen av Mad Men sändas i USA. Om jag har förstått det rätt kommer däremot det absolut sista, avslutande avsnittet visas först om ett år, eftersom de har delat upp säsongen i två delar. Så än är det inte slut för en av världens bästa tv-serier!
 

10 April 2014

Förrutom ett par fina minnen från Malmö fick jag något annat med mig hem - nämligen en förkylning. När ska jag lära mig att inte ha på mig min skinnjacka utan något bättre när det är dåligt väder..? Men jag kämpar på, åker till både Linköping och Vadstena för geografin och skriver på B-uppsatsen när jag är hemma. Tar sovmorgon, äter lite choklad och fortsätter med vardagens bestyr. Jag har sagt det tidigare men upprepar det igen: världens skogar skövlas för att jag ska ha snytpapper. För skiten inom mig ska bort.
 
                                    http://livetsomjag.se/wp-content/uploads/2010/01/miranda-f%C3%B6rkyld.jpg 

Ca 455 kilometer bort med tåg

 

Visst kan det vara tråkigt att inte ha alla mina vänner samlade på ett och samma ställe – men samtidigt är det riktigt kul att åka och besöka för att se hur de har det i sina nya hemstäder! För ganska precis ett år sedan åkte jag till Uppsala, i höstas åkte jag Reykjavik och i helgen har jag varit nere i Malmö för första gången och besökt Sophie. Regnmolen hängde tunga över staden och inbjöd inte till några längre promenader än att besöka Västra hamnen och spana in Turning Torso, men desto mer tid blev det över till att dricka te och ha tjejsnack, antagligen hemma hos henne eller på café ♥ Under lördagskvällen var vi också fyra personer som gick ut och dansade. Det var verkligen jätteroligt och något jag kan tänka mig att göra om nästa gång jag besöker henne igen! För en sån fin person som Sophie låter jag inte försvinna i första taget ;)


V. 14

Tisdag! Redan? Den här veckan ska jag...
 
¤ Gå på obligatoriska moment för min geografi varje dag. På SKA har vi just nu tomt schema, vilket innebär självstudier och självdiciplin för att skriva färdigt B-uppsatsen. Deadline är den 24 april!
 
¤ Fundera över vilken ny mobil jag ska köpa. Är däremot kontaktbar igen eftersom mamma rotade fram en gammal mobil hemma i byn och besökte mig i söndags för att ge mig den.
 
¤ Än så länge har jag bara två möten inplanerade den här veckan.
 
¤ Onsdag kväll är jag bjuden på födelsedagsmiddag, vilket ska bli jättetrevligt!
 
¤ På fredag sätter jag mig dessutom på ett tåg ner mot Malmö för att hälsa på en vän! Ska bli hur roligt som helst, både att få träffa henne och att besöka den staden för första gången :)
 

RSS 2.0