Vardagslivet of Fanny

Igår hade jag min första heldag på biblioteket för det här studieåret! Jag tycker om att sitta där, läsa i kurslitteraturen och låta fingrarna flyga över tangentbordet när jag skriver på inlämningar. Vem vet egentligen hur mycket kunskap som är samlade i bokhyllorna runtomkring?
 
Just nu läser vi en jätteintressant kurs på SKA, som heter Identitet - Grannskap - Livsvillkor där vi studerar hur människan använder staden (!!) Samhällsplanering är något som intresserar mig mycket, och något som jag skulle kunna tänka mig att arbeta med i framtiden. Även om jag inte går en klassisk samhällsplanerarutbildning vet jag att tidigare SKA-studenter har jobbat med det efter sin examen, så det är säkert inte omöjligt för mig att göra det också. Fast mina planer är ju egentligen att läsa en master direkt efter SKA, och då har jag möjligheten att specialisera mig mer på det jag i slutändan vill arbeta med! (Även om tanken på att jobba heltid skrämmer mig lite, men det tar jag itu med om fyra år)
 
Kort sagt - även om det är skönt med ledighet (eller Nolle-P då man inte hinner studera särsklit mycket) så trivs jag med att göra observationer, diskutera och lära mig nya saker på universitetet. Jag är pepp och redo för mitt andra år på SKA!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0