Glöm inte det viktigaste - dig själv

Efter en vecka fylld med studier och små äventyr sa min kropp ifrån, ikväll ska du vara hemma och ta det lugnt! Så det gjorde jag igårkväll. Först en festmiddag a lá studentkök med lax, ungsrostade grönsaker och potatis. Sen lite choklad, hallon och te framför första delen av Unsere Mütter unsere Väter. Helt underbart att vara snäll åt sig själv ibland!
 
 
Jag tycker att Katharina Schüttler verkligen sjunger fint i det här klippet från filmen. Även om det är för nazisterna hon sjunger till, är låten en helt vanlig kärleksvisa. Mitt lilla hjärta / söker efter dig / känner redan svaret när du frågar mig / ja, jag tillhör dig.

Kommentarer
Postat av: Elli

Herregud vilken perfekt kväll det låter som. Lax, choklad och bra film! Synd att du nye kunde komma på ajajs inflyttningsfest dock, den var helt jäkla sjukt kul. Vi tog liksom taxi en kilometer till Max klockan två på natten för att vi ville ha hamburgare (han som betalade jobbade, så inga studenter for illa av den grejen, haha) Idag behöver jag en mysdag tror jag, ska plugga lite också men det är snabbt fixat.

Svar: Haha, låter kul! Fyllekäk är standard här i Norrköping om vi är ute till stängningsdags, pommes smakar alltid av någon okänd anledning jättegott klockan 4 på morgonen ^^ Jag får komma till Uppsala någon annan gång och besöka er! <3 V-dala nations shottar <3 =P
None None

2013-09-15 @ 13:08:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0