Det där det gjorde de fan så bra- hej! En skål ut botten för SKAnsen vi tar

Måndag.
 
Ikväll har jag ingen fest att gå på, jag behöver inte längre springa omkring i ovven och förmedla information hela tiden. Ikväll har jag istället tid för att varva ner med en bra bok eller film. Men imorgon, eller på onsdag när mina reserver är fylda igen med energi kommer jag ringa en vän rastlöst och fråga "och vad gör vi nu?"
 
Två veckors Nolle-P är över. Det har varit två veckor fylda med stress, utmattning och ett pussel för att få ett livsschema med aktiviteter, föreläsningar, möten och gärna lite sömn och mat att gå ihop. Men samtidigt har jag fått lärt känna många nya personer, gjort saker som jag aldrig har gjort förut och haft riktigt jäkla roligt med nollan! Nervositeten som uppstår precis innan ert videospex som du har skrivit screenplay till och redigerat ska visas upp inför ca 100 personer under en fulsittning. Hur imponerad jag har blivit av mina vänners mod och styrka av att klara av tuffa situationer. Och att få höra av nollan att de tycker att Nolle-P har varit jättebra, det är den bästa beröm vi kunde ha fått.
 
TACK nollan för att ni kom under Nolle-P, hoppas att vi fortsätter att ses i höst!
 
Men en särsklid eloge vill jag ge mina fantastiska vänner, Anna, Anna S, Lorena och Manuel som jag har arbetat med sen februari med planering och genomförande av Nolle-P. Utan er skulle detta inte vara möjligt. Och jag skulle också vilka tacka alla andra faddrar som har hjälpt till under Nolle-P, bistått med att möta nollan på uppsamlingsplatsen, ordna lekar till förfesterna och bara finnas där för oss och nollan. Ni är bättre än bäst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0