20 September 2013

Som ni säkert har förstått har jag varit helt upptagen med alla andra saker förutom bloggen..! Kortfattat svar: studier på 200% tar också dubbelt så mycket mer tid än tidigare. Vilket får mig att undra vad jag egentligen gjorde i våras..?
 

I onsdags den här veckan var jag i alla fall jättepepp men samtidigt nervös inför det mycket medieomtalade seminariumet i stadshuset. Har numera tappat räkningen på hur många tidningar som faktiskt har skrivit om oss, en av mina klasskamrater blev till och med intervjuad för webb-tv! Som jag tidigare berättat för er besökte också kommunkvinnor och män seminariumet, presentationsångesten var därför stor. Däremot gick jag under eftermiddagen hem med ett leende på läpparna och många fina idéer i huvudet. Diskussionerna efter varje presentation av studier var mycket givande och konstruktiva, det bästa jag har upplevt under min tid hitintills på SKA! Visst, allt gick inte perfekt men det fick mig att inse vad jag behöver bli bättre på i framtiden. Det var också väldigt roligt att få testa våra resultat "på riktigt" och inte bara inom universitetets fyra väggar. Mer liknade saker i framtiden - ja tack!
 
Jag gick direkt hem från seminariumet till geografi-anteckningarna. Som den otrogna SKA-student jag numera är har jag idag under förmiddagen skrivit och överlevt min fösta salstenta. När jag först klev in i salen med över hundra bänkar - alla strikt uppradade åt samma håll - fick jag hjärtklappning och OMG HUR SKA JAG KLARA AV DET HÄR?! rusade igenom mitt huvud. Tentorna delades ut. Jag började läsa av frågorna. Och jag insåg... att de inte var så svåra. Hjärtklappningen lade ner sig. Adrenalinet som hade pumpats ut i mina blodådror började verka och jag visste direkt hur jag skulle svara på första frågan.
 
 
Som belöning efter tentan (eller som Marcus sa, något att trösta sig med om det skulle gå åt helvete med den, men det tycker jag inte att den gjorde!) har jag precis plockat fram en Ben&Jerry's från frysen som ska avnjutas framför en film. Ikväll kommer också älskling till Norrköping, hur underbart är inte det?! Sen - typ imorgon - ska jag börja fila på den individuella inlämningen om identitet som jag måste göra för SKA. Men inte nu, nu ska jag gå och hämta en sked istället.

Kommentarer
Postat av: Elli

Du är så cool som orkar bolla med två saker samtidigt! Och ja, tentor är läskiga. Du var väl värd glassen!

2013-09-22 @ 15:44:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0