"Ett jobb som tusentals tjejer skulle gå över lik för"

I fredags hade min gamla gymnasieskola Nyköpings Ensklida Gymnasium almunidag då gamla elever var välkommna för att berätta lite om vad de har gjort efter studenten för de yngre som fortfarande går där, men också för fika och allmänt häng i de röda sofforna och småprata med gamla klasskamrater och lärare. Hur trevligt som helst! Trivs så otroligt mycket där fortfarande och med mina vänner som jag träffade under gymnasietiden ♥ Förhoppningsvis inspirerade jag också någon till att börja studera på Samhälls och kulturanalys i framtiden!
 
När jag kom hem under fredagskvällen djupdök jag direkt ner i sängen, och där har jag stannat nästan hela helgen... Skämt åsido! Men den här helgen har varit ytterligare en helg då jag tar hand om mig själv, för att det behövs ibland.
 
 
Jag har betat av min att göra-lista och läst mycket. Just nu läser jag Djävulen bär Prada, en bok som passar väl in i kategorin "Moderna klassiker" enligt mig. När min hjärna är överarbetad tycker jag om att läsa chick-lit, eftersom de böckerna kan vara väldigt roliga att läsa men inbjuder inte till att överanalysera allt och alla. Den alltid lika bra tidningen Damernas Värld har en brevuggla skickat till mig via posten, och Elle fick slinka ner i kundvagnen när jag storhandlande mat i lördags - den enda gången jag snörde på mig kängorna och gick ut i hegen. Ops! Efter att också ha bakat kladdkaka med min korridorsgranne kan jag nu säkert säga att jag är redo för nästa veckas bestyr!

Kommentarer
Postat av: Elli

Det där låter som en helg helt i min smak! Så ska nog jag göra nästa helg, som belöning för den här galna veckan.
Själv gjorde jag precis tvärtom nu i helgen, snörde knappt av mig kängorna eftersom jag var på militärövning. Jag börjar komma in i rollen som instruktör, det är jätteroligt! Speciellt att ge order och se dem utföras, börjar bli bättre på att delegera uppgifter :) Och känslan av makt när man ser att folk skärper till sig lite extra när de ser en, haha. Fast det bästa är att man blir grymt stolt när de lär sig något och när de gör tråkiga saker men håller humöret uppe ändå!

Svar: Men då har du istället gjort roliga saker under helgen! Mycket plugg eller? Hoppas att motivationen nu är bättre! Kram
None None

2013-10-28 @ 17:59:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0