Bytarkväll 2013

Igår var det Bytarkväll 13, som går ut på att först lämnar du in prylar eller kläder som du inte använder längre. Istället får du en biljett där det står hur många saker som du lämnade in, exempelvis 4 eller 24 saker. Sen när alla deltagare har gjort det får de börja botanisera bland borden och klädhängarna precis som under en loppis, men du behöver inte betala utan istället får du plocka på dig så många nya saker som det står att du lämnade in biljetten. Toppen tycker vi studenter! Det är (1) gratis (2) prylar och kläder återanvänds och (3) de resternade sakerna skänks bort till mer behövade eller till second handbutiker.
 
 
I år är det andra gången byteskvällen anordnas av de fem sektionerna  i Norrköping som ingår i studentkåren StuFF, där bland dem var jag med och organiserade kvällen. Byteskväll, pub och ekoquiz - det verkade uppsakattas för att många kom!
 
Själv hittade jag en kofta som säkerligen kommer användas mycket i vinter, en tröja med rosett-detalj samt ett litet keramikfat där en kan lägga te-påsar när de har används. Från början var det två keramikfat, men den andra råkade jag slå sönder, klantig som jag kan vara ibland!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0