Ich. Mein Freitag.

I onsdags informerade Studentbo om att de skulle köra ett test av brandalarmet i min korridor klockan 8.00 fredag morgon - alltså idag. Därför gick jag upp tidigt och snörde på mig kängorna när klockan stod på 7.54 för att fly huset. Även om jag vet att det endast skulle vara ett test fick jag nog av att höra det ljudet under mitt första år här i Norrköping, så för att slippa stresskänslor gick jag istället för att äta långfrukost hemma hos en vän. Anna ställer upp när det behövs ♥
 
Efter frukosten gick vi tillsammans till Campus för att ha opponering på våra PM till B-uppsatsen. Min klass är den sista generationen SKA som kommer skriva B-uppsatsen parallellt med andra kurser under andra året av utbildningen. Det känns skönt att få opponeringen avklarat, nu är det dags för mig att istället boka in intervjuer för att börja samla in material! Fast sakta i backarna - först ska jag ta helg. Imorgon får jag nämligen besök av mamma och kusin, vilket ska bli riktigt trevligt!
 
 
Har ni upptäckt applikationen Bitstrips på Facebook ännu? Jag tycker att den är rätt så rolig, så igår satt jag och trixade till den här bilden om mig. Någon som känner igen sig?
 

Kommentarer
Postat av: Elli

Haha jag kan föreställa mig din reaktion när du fick veta det där om brandövningen...brandlarmet i Bollen verkar vara en följetong utan slut!
Jag tycker det låter lite småläskigt med B-uppsats. Det låter som ett skitjobbigt och tidskrävande arbete, även om det säkert är roligare än andra kurser eftersom man får styra mycket själv. Det måste i alla fall vara roligare än mitt PM-ämne, har galen skrivkramp och ångest över att jag ska krysta fram 10 000 tecken (skrivit 2 000 som jag inte är nöjd med)av något man kan sammanfatta i en mening. Måste ha missat någon viktig grej...

Svar: Vänta bara tills du får höra vad jag också gjorde igår... xD Men det tar vi över telefon!
None None

2013-11-16 @ 11:02:09
Postat av: Emelie

Bitstrips är as kul!

2013-11-21 @ 19:36:24
URL: http://eyebe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0