"En bokälsklare går aldrig i säng ensam"

Igår när jag fick finfint besök av mamma och kusin gick vi ner på stan för att köpa en födelsedagspresent till den sistnämnda personen. Ut från Akademibokhandeln kom även jag med två pocketböcker - perfekt läsning till att sitta under filt och dricka en kopp te under resten av novemberkvällarna!
 
 
Fahenheit 451 skriven av Ray Bradbury, som sägs vara en dyspotisk framtidsvision i klass med George Orwells bok 1984. Mina förväntningar är skyhöga!
 
Mina drömmars stad skriven av Per Anders Fogelström, en svensk klassiker som länge har saknats i min bokhylla. Berättelsen handlar om Henning, en ung man som flyttar till Stockholm under 1860-talet för att söka arbete. Mycket missär, men när jag läste den här boken för ungfär två år sedan fastnade jag för de levande beskrivningarna om hur Stockholm såg ut under den här tiden. Ser fram emot att läsa Mina drömmars stad igen, och den här gången fortsätta med alla de följade böckerna i "Stadserien"!

Kommentarer
Postat av: Elli

Hehe inga dåliga förväntningar på fahrenheitboken med tanke på hur mycket du älskar 1984 :)
Och nu blev jag också sugen på att läsa om mina drömmars stad-serien. Tog mig inte igenom den pga att biblioteket inte hade de sista delarna :(

2013-11-18 @ 10:10:33
Postat av: jasmin

ååååh ska checka ut de böckerna!

Svar: Gört!
None None

2013-11-18 @ 17:59:25
URL: http://childhoodlight.blogspot.com
Postat av: Emma Broberg

åh låter mysigt! vilken är din absoluta favoritbok då? :d

Svar: Hela Harry Potter-serien och just boken 1984 av George Orwell! ^^
None None

2013-11-20 @ 11:00:08
URL: http://supernova.blo.gg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0