Alla hjärtans dag

♥ Mina tankar går till dem jag känner som är fantastiska, underbara och otroligt inspirerade. Ni har visat flertalet gånger att utan er finns inga skatt, och ingen tröst att få när livet känns som skit.
 
 
♥ Jag kan inte föreställa mig bättre föräldrar än Mamma och Roffe. Ni har alltid funnit där för mig, i bakgrunden och gett mig bra råd när jag inte vet vad jag ska göra. Även om ni har varit otroligt pinsamma i både den lokala matvarubutiken och på utomlandssemestrar känner jag mig fullkomligt hemma med er.
 
♥ Jag vill ge Mamma ett extra hjärta på Alla Hjärtans Dag! Under de senaste åren har vi verkligen kommit varandra nära, även om det också har inkluderat bråk och en skitsur dotter. Sen jag har flyttat till Norrköping pratar vi nästan varje dag i telefon, och den gamla schlager-drängen från 60-talet "Mamma, är lik sin Mamma" är ganska träffande (fast jag har inte fått några barn ännu).
 
 
 
♥ Syster. När vi var små kunde vi bokstavligen ta stryptag på varandra och jag gömde ditt gosedjur (förlåt!), men när vi båda växte upp i tonåren insåg vi hur bra det är egentligen att ha en syster. Du är nog den person av alla som känner mig bäst.
 

 
♥ Jag har särskilt ett par fina vänner att nämna! Mina tjejer från byn, genom att bo i ett litet tält tillsammans under en vecka varje sommar på scoutläger - då lär man känna varandra på riktigt. Detta bevisas senare när vi spelar sanning och konka (fast bara sanning) och kan svara på varandras frågor. Vilka om inte er skulle jag smsa när jag är hemma i byn och sugen på en spontanfika?
 
♥ Mina fina Nyköpings-tjejer. Jag saknar er något otroligt ibland här i Norrköping! Men jag vet att ni är bara ett sms, en telefonsignal eller några klick på Facebook borta för att prata lite. Efter att jag hade haft min krasch i början av året kunde jag gråta av vemod i telefon med min pojkvän, men när jag började tänka på er grät jag istället för tacksamhet och lycka, för hur kan jag må dåligt med er i min närhet?
 
 
♥ Jag tycker också om mina nya bekantskaper här i Norrköping. Redan under hösten har vi fått fina minnen att skratta åt i efterhand, och jag hoppas på fler i framtiden!
 
♥ Sist men inte minst Ville, min pojkvän. Jag älskar dig, hör du det? Jag älskar dig precis som du är, med dina små egenheter, ditt fina leende, till och med ditt bus när jag egentligen inte är på humör för sånt. Snart sätter jag mig på tåget för att vara med dig under helgen. Vad jag ser mest fram emot? Att få sova bredvid dig, att få vara nära dig hela tiden, även om det innebär en dragkamp om täcket mitt i natten.
 
Liebe fragt nicht
Liebe sucht nicht
Liebe ist, so wie du bist

Kärlek frågar inte
Kärlek söker inte
Kärlek är, så som du är
 
NENA

Kommentarer
Postat av: syster

Naw du får ett hjärta från mig med! <3 Men seriöst.. var det du som gömde Gosan? Fick ju trauma för livet som femåring eller nåt :( 3< ;)

Svar: Haha jaaa jag gömde henne och sen glömde jag det.... När vi sedan letade igenom hela huset hittade jag henne i dock-lådan, det vill säga där jag gömde henne tidigare xP
None None

2013-02-15 @ 23:39:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0