Lucka nummer 16: Berätta om det bästa köpet i ditt liv

Okej, det är bara att erkänna - jag är en stenåldersmänniska. Varje morgon då himelen är grå försvinner allt logiskt tänkande för mig. Jag ser siffrorna men kan inte förstå att det dags att gå upp, vaken klockan 9.00 eller 11.00. Svart och grått är bara två olika nyanser av samma färg, en avsaknad av ljus som min kropp behöver för att fungera. Som tur är det vintersolstånd om bara ett par dagar och då vänder det, skönt!
 
Jag vet att det idag är den 17 december, men låt mig stanna kvar vid morgonens förvirring och istället svara på gårdagens lucka i Emily Dahls julkalender för bloggar, Berätta om det bästa köpet i ditt liv. Jag har nämligen sedan en tid tillbaka tre saker som jag anser är mina bästa matriella investeringar någonsin.
 
Först och främst, min Ipod nano. Mörkblå, sista modellen innan allt blev toutch och med 8GB minne. Gick omkring och lyssnade på mest Nena hela tiden, för all hennes musik ligger inte uppe på Spotify. Idag hoppas jag att den person som hittade min Ipod på universitetets toalett är jävligt lycklig, för att jag glömde den där i all hast försenad till en föreläsning och då blev den tagen. Min kärleksförklarning till mina Dr. Martens har jag redan skrivit om. Sist är min bästa investering en P-stav i högra armen. Om någon bekannt såg mig när jag gick till ungdomsmotagningen för ett år sedan skulle jag nog ha dött av skam, men idag är jag mest nöjd och har min kandidatexamen försäkrad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0