Julkappsbesyr

Om åtta dagar ska jag åka hem till byn för att fira jul, och jobbar stenhårt just nu för att få flera saker färdigjorda innan dess! Studier, intervjuer, rekrytering av nästa års fadderi/festeri, möten, ordna med julkort och julklappar... Listan kan göras lång.
 
En julklapp är i alla fall färdig! Sophia har till och med redan fått den, som en kombinerad julklapp/hej då-present efter att ha bott grannar hela hösten. Jag är riktigt nöjd över min översättning av recept på kladdkaka och bullar till tyska. Visst, all grammatik är inte korrekt men med tanke på att det var ett och ett halft år sen jag sist skrev en längre sammanhållen text på det språket så tycker jag att resultatet blev bra! Och tydligen är det inte vanligt att använda deciliter-mått i Tyskland, så det har hon fått som uppgift att introducera till resten befolkningen.
 
 
Jag ska försöka hinna med att skriva den tolfte luckan i Emily Dahls julkalender för bloggar idag med temat Berätta om musik som inspirerar dig. Annars gör jag det imorgon, för musik är alltid roligt att prata om!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0