Årsresumé

Mitt år 2013 började med nyårsfirande i Nyköping med fina vänner!
 
Sju dagar senare fick jag en krash och tårarna bara rann under en bussfärd hem med min syster. Våren kantrades med vad jag kallar för "ohälsosamma tankar", vilket kortfattat innebär att överanalyserar allt och alla mer än vad jag borde. I detta fall handlade det om jag hade valt rätt utbildning eller inte. Men en vårdag i April orkade jag helt enkelt inte längre och försonades med mina tankar. Kom fram till beslutet att fortsätta och mår bra av det än idag! Tror att alla funderar över detta någon gång i varierande grad av förtvivlan.
 
Åkte till Uppsala en helg och besökte vänner ♥
 
 
Min pojkvän tog studenten och jag bjöd iväg honom på weekend i Uppsala som studentpresent ♥
 
Annars jobbade jag och spenderade mycket tid i Stockholm under sommaren.
 
... Förrutom när jag följde med min familj på roadtrip till Norrbotten och fiske i Jämtland!
 
 
Var med och genomförde Nolle-P för årets nya studenter på mitt program - det största, mest arbetsamma men också roligaste projekt jag har genomfört hitintills!
 
 
Åkte till Reykjavik i slutet av september för att hälsa på en vän.
 
 
Utöver mitt kandidatprogram Samhälls och kulturanalys har jag även under hösten studerat grundkursen för geografi! Riktigt intressant faktiskt, är nöjd över att börja med det fastän 200% studier kräver mycket tid för att hinnas med.
 
+ mitt studiesociala arbete som fadderist, stand in-festerist, marknadsföringsansvarig i SKA-sektionen (har även startat upp miljö-arbete) och helger som spenderas med min pojkvän i en annan stad. Puh! Hur har jag lyckats med allt egentligen?
 
År 2013 ska avslutas och år 2014 inledas med en vegitarisk afton med vänner åter igen i Nyköping. Bästa! ♥ Brödet jag ska ta med står just nu i ugnen och snart ska jag svida om till en finklänning, gott nytt år på er!

Kommentarer
Postat av: Johannas Retro

Jag har också en tendens att överanalysera allt och alla också och får spel på mig själv!
Låter ändå som att 2013 var ett bra år, och 2014 blir nog minst lika bra ska du se! Gott nytt år :) Kram

Svar: Jag tror att alla fastar i tankebanor en eller annan gång, även i den tankebanan om att man är ensam om att känna så! Och då tycker jag att det är bra att påminnas om att alla brottas ibland med sina hjärnspöken, det har hjälpt mig i alla fall :) Tack, hoppas att 2014 blir bra för dig också!!
None None

2014-01-03 @ 00:27:50
URL: http://johannasretro.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0